Feiten Over Crows

{h1}

Kraaien zijn grote zwarte vogels die bekend staan ​​om hun intelligentie en aanpassingsvermogen.

Kraaien zijn zwarte vogels die bekend staan ​​om hun intelligentie en aanpassingsvermogen, en om hun luide, harde "kras". Ze hebben ook een reputatie voor het beschadigen van gewassen; de impact hiervan is echter mogelijk minder dan eerder werd gedacht.

Het geslacht Corvus bestaat uit kraaien, raven en torens. Deze vogels maken allemaal deel uit van de corvidae familie, waaronder Vlaamse gaaien, eksters en notenkrakers.

Grootte

Er zijn ongeveer 40 soorten kraaien, volgens PBS, dus er zijn veel verschillende groottes van kraaien. De Amerikaanse kraai meet ongeveer 17,5 centimeter (45 centimeter). De viskraai meet ongeveer 19 inch (48 cm). De gewone raaf is veel groter en meet ongeveer 27 inch (69 cm). Kraaien kunnen overal tussen de 12 en 57 ons (337 tot 1.625 gram) wegen. Roeken zijn kleiner dan kraaien en hebben verschillende wigvormige staarten en lichtgekleurde biljetten. Ze zijn gemiddeld 18 inch (47 cm) lang.

Amerikaanse kraaien verschillen op verschillende manieren van gewone raven. Raven zijn groter; hun stemmen zijn grover; en ze hebben zwaardere rekeningen, volgens het Animal Diversity Web (ADW) van de University of Michigan. Ravens 'staarten en vleugels komen op een punt.

Habitat

Kraaien zijn over de hele wereld te vinden in verschillende habitats. De Amerikaanse kraai leeft bijvoorbeeld overal in Noord-Amerika en geeft de voorkeur aan open gebieden - landbouwgrond en graslanden - met bomen in de buurt. Ze gedijen ook goed in suburbane wijken, volgens de ADW.

De gewone raaf is een van de meest voorkomende vogels wereldwijd, volgens de ADW. Ze komen voor in Noord-Europa, Scandinavië, IJsland en Groenland; in heel Azië, van de Stille Oceaan tot de Himalaya tot India en Iran; over noordwestelijk Afrika en de Canarische Eilanden; en in Noord- en Midden-Amerika tot ver in het zuiden van Nicaragua. Ze geven ook de voorkeur aan open landschappen - zeekusten, boomloze toendra, rotsachtige kliffen, bergbossen, open rivieroevers, vlaktes, woestijnen en scrubby bossen.

Roeken worden gevonden in Europa en West-Azië. Ook zij geven de voorkeur aan grote open ruimtes, riviervlakten en steppen.

Roeken zijn kleiner dan kraaien en worden gevonden in Europa en West-Azië.

Roeken zijn kleiner dan kraaien en worden gevonden in Europa en West-Azië.

Krediet: LanaBrest Shutterstock

gewoontes

Kraaien zijn uiterst intelligente vogels. Ze staan ​​bekend om hun probleemoplossende vaardigheden en geweldige communicatievaardigheden. Wanneer een kraai bijvoorbeeld een gemene mens tegenkomt, leert hij andere kraaien hoe ze de mens kunnen identificeren. Onderzoek toont zelfs aan dat kraaien een gezicht niet vergeten.

Veel soorten kraaien zijn eenzaam, maar ze zullen vaak in groepen foerageren. Anderen blijven in grote groepen. Een groep kraaien wordt een moord genoemd. Wanneer een kraai sterft, zal de moord de overledene omringen. Deze begrafenis is echter niet alleen om de doden te treuren. De kraaien verzamelen zich om uit te zoeken wat hun lid heeft vermoord. Dan zal de moord op kraaien zich verenigen en roofdieren achtervolgen in een gedrag dat mobbing wordt genoemd. Bij sommige soorten kraaien leven de jaarlingen en niet-parende volwassenen in een groep die een rustplaatsgemeenschap wordt genoemd.

Sommige kraaien migreren terwijl andere kraaien niet in de gezonde betekenis migreren. Ze zullen indien nodig naar warmere delen van hun territorium reizen.

Amerikaanse kraaien kunnen schadelijk zijn voor gewassen, maar ze kunnen ook schade voorkomen door insectenplagen te eten, volgens de ADW. Recente studies hebben aangetoond dat 60 tot 90 procent van de insecten die door rooks worden gegeten, landbouwongedierte zijn.

Als foragers ruimen ze ook dode dieren en afval op. Kraaien worden vaak de schuld gegeven voor het kantelen van vuilnisbakken; echter, de echte boosdoeners zijn meestal wasberen of honden, volgens het Department of Fish and Wildlife in Washington.

Dieet

Kraaien zijn alleseters, wat betekent dat ze bijna alles eten. Kraaien eten kleine dieren zoals zoogdieren, amfibieën, reptielen, eieren en aas. Ze eten ook insecten, zaden, granen, noten, fruit, niet-insect geleedpotigen, weekdieren, wormen en zelfs andere vogels. Kraaien hebben ook opgemerkt dat ze afval eten en voedsel opslaan in caches, op korte termijn, in bomen of op de grond, volgens de ADW.

Nakomelingen

Kraaien zijn coöperatieve fokkers, wat betekent dat ze vaak dicht bij de plek blijven waar ze zijn geboren en helpen bij het grootbrengen en verdedigen van de jonge kuikens in het gebied. Wanneer het tijd is om nakomelingen te hebben, zal een paringspaar een nest van 15 tot 60 voet (4,5 tot 18 meter) boven de grond bouwen met takken, twijgen, haar, touw, schors, plantaardige vezels, mossen, doek en andere materialen. Nesten zijn 1,5 tot 2 voet (46 tot 61 cm) in diameter, volgens het Department of Fish and Wildlife van Washington.

Het vrouwtje legt vier tot vijf eieren en incubeert ze gedurende 18 dagen. Na vier weken kunnen de kuikens het nest verlaten, hoewel hun ouders ze nog steeds voeden tot ze ongeveer 60 dagen oud zijn. Kraaien kunnen maximaal 14 jaar oud zijn.

Classificatie / taxonomie

Hier is de taxonomie van kraaien, volgens het Integrated Taxonomic Information System (ITIS):

Koninkrijk: Animalia
subrijk: Bilateria
Infrakingdom: Deuterostomia
stam: Chordata
subphylum: Vertebrata
Infraphylum: Gnathostomata
Klasse: Aves
superklasse: Tetrapoda
Bestellen: Passeriformes
Familie: Corvidae
Geslacht: Corvus
Soorten: Er zijn meer dan 30, waaronder:

  • Corvus brachyrhynchos (Amerikaanse kraai)
  • Corvus caurinus (Noordwestelijke kraai)
  • Corvus corax (gewone raaf)
  • Corvus corone (zwarte kraai)
  • Corvus coronoides (Australische raaf)
  • Corvus cryptoleucus (Chihuahuan raaf)
  • Corvus florensis (Flores kraai)
  • Corvus frugilegus (Rook)
  • Corvus hawaiiensis ('Alala, Hawaiiaanse kraai)
  • Corvus imparatus (Mexicaanse kraai)
  • Corvus mellori (kleine raaf)
  • Corvus ossifragus (viskraai)

Conserveringsstatus

Volgens de Internationale Unie voor het behoud van de natuur (IUCN) worden de meeste kraaien niet bedreigd. De Flores kraai is een van de uitzonderingen. Het staat vermeld als bedreigd omdat het een zeer kleine populatie heeft die achteruit gaat omdat ontbossing zijn thuis bedreigt op de Indonesische eilanden Flores en Rinca. De IUCN is van mening dat de bevolking ongeveer 600 tot 1700 volwassen individuen telt. De Hawaiiaanse kraai is uitgestorven in de wildernis.

Leden van hetzelfde geslacht als kraaien, raven zijn grotere vogels met grotere rekeningen.

Leden van hetzelfde geslacht als kraaien, raven zijn grotere vogels met grotere rekeningen.

Krediet: Vladimir Wrangel Shutterstock

Andere feiten

Amerikaanse kraaien staan ​​op mierenhopen en laten de mieren erop klimmen. Dan zal de vogel de mieren in hun veren wrijven. Dit gedrag wordt anting genoemd en wordt gebruikt om parasieten af ​​te weren. Mieren kunnen er ook voor zorgen dat vogels dronken worden van het mierenzuur dat uit de lichamen van de mier komt.

Gemeenschappelijke raven hebben 15 tot 33 categorieën opgenomen vocalisaties.

De noordwestelijke kraai is waargenomen tijdens het vliegen.

Kraaien en raven zijn belangrijk in mythologie, fabels en inheemse culturen. Ze worden vaak geïdentificeerd als slimme bedriegers. In sommige culturen zijn het symbolen van geluk; in anderen brengen ze pech.

Extra middelen

  • ADW: Common Raven
  • ADW: Northwestern Crow
  • National Audubon Society: Hoe het verschil tussen kraaien te voorspellen


Video Supplement: Facts You Never Knew About Heath Ledger’s Joker.




WordsSideKick.com
Alle Rechten Voorbehouden!
Reproductie Van Materialen Toegestaan Alleen Prostanovkoy Actieve Link Naar De Site WordsSideKick.com

© 2005–2019 WordsSideKick.com